KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość /

technologia, higiena, jakość /
pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego.
Warszawa :
Wydaw. Naukowo- Techniczne,
2004.
571 s. : il. ; 24 cm.
((Żywność. Jakość. Technologia) )
((Żywność. Jakość. Technologia) )
1
brak wypożyczeń
83-204-2945-5
637.5:664
53199 (to nie jest sygnatura)





Bekoniarstwo. Drób - przetwory. Dziczyzna. Mięso. Przemysł mięsny. Przetwory z drobiu. Rzeźnictwo. Tłuszcze. Wędliny

 



Mięso -- higiena
Mięso
przetwórstwo
technologia
higiena
Żywność -- technologia
Żywność
Mięso -- przetwórstwo

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Czytelnia Ogólna (K.149708)
Sygnatura 66/68
Tylko na miejscu 04/06/2012 2000501497086 -
Na miejscu
Rekord: