005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20050114
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mf
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8320429455
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Mięso i przetwory drobiowe :
|
|
technologia, higiena, jakość /
|
|
pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydaw. Naukowo- Techniczne,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]
|
Grabowski, Tadeusz
|
|
rd.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]
|
Kijowski, Jacek
|
|
rd.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-204-2945-5
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
571 s. :
|
|
il. ;
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
|
(Żywność. Jakość. Technologia)
|
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
|
(Żywność. Jakość. Technologia)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
637.5
|
|
Bekoniarstwo. Drób - przetwory. Dziczyzna. Mięso. Przemysł mięsny. Przetwory z drobiu. Rzeźnictwo. Tłuszcze. Wędliny
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664
|
|
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
technologia
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Mięso
|
|
przetwórstwo
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Mięso
|
|
higiena
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Mięso
|
Egz.
Status udost.
|
Sygnatura
|
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Data inwentaryzacji
|
1 | 66/68 | CZ | K.149708 | 31.12.2004 |