KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20050114

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/mf

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8320429455

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]

Mięso i przetwory drobiowe :
technologia, higiena, jakość /
pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Wydaw. Naukowo- Techniczne,
2004.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]

Grabowski, Tadeusz
rd.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]

Kijowski, Jacek
rd.

920 -ISBN [ , ]

83-204-2945-5

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

571 s. :
il. ;
24 cm.

490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]

(Żywność. Jakość. Technologia)

830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]

(Żywność. Jakość. Technologia)

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

637.5
Bekoniarstwo. Drób - przetwory. Dziczyzna. Mięso. Przemysł mięsny. Przetwory z drobiu. Rzeźnictwo. Tłuszcze. Wędliny

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł

980 -Symbol UKD [ , ]

637.5:664

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
technologia

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Mięso
przetwórstwo

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Mięso
higiena

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Mięso

Egz.

Status udost. Sygnatura Kierowanie Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji
166/68CZK.14970831.12.2004