KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Podstawy gastronomii: od żywności do turystyki kulinarnej /

od żywności do turystyki kulinarnej /
Milewska, Mariola.
Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
Wyd. 2 zmienione.
Wwa :
"PWE",
cop. 2010.
404 s. : fot., rys. ; 24 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr.
978-83-208-2274-8
640.41/.44(075.8)
154412 (to nie jest sygnatura)





 



Gastronomia
podręcznik akademicki
Gastronomia -- podręcznik akademicki

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Czytelnia Ogólna (K.206410)
Sygnatura 640+642
Tylko na miejscu 23/02/2017 2000502064102 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: