|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20170223084327.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/aw
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9788320822748
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Milewska, Mariola.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Podstawy gastronomii:
|
|
Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
|
|
od żywności do turystyki kulinarnej /
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 2 zmienione.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
"PWE",
|
|
cop. 2010.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Prączko, Anna
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Stasiak, Andrzej
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-208-2274-8
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
404 s. :
|
|
fot., rys. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
640.41/.44(075.8)
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Gastronomia
|
|
podręcznik akademicki
|
Egz.
Kierowanie
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
CZ | 640+642 | K.206410 | 2017-02-20 | 1 |
|