KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20170223084327.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/aw

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

9788320822748

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Milewska, Mariola.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Podstawy gastronomii:
Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
od żywności do turystyki kulinarnej /

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 2 zmienione.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
"PWE",
cop. 2010.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Prączko, Anna

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Stasiak, Andrzej

920 -ISBN [ , ]

978-83-208-2274-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

404 s. :
fot., rys. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

640.41/.44(075.8)

980 -Symbol UKD [ , ]

640.41/.44(075.8)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Gastronomia
podręcznik akademicki

Egz.

Kierowanie Sygnatura Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Status udost.
CZ640+642K.2064102017-02-201