005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20051201
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8320426553
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Chemia żywności :
|
|
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego.
|
|
skład, przemiany i właściwości żywności /
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 4 uaktual.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Sikorski, Zdzisław E.
|
|
rd.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-204-2655-3
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
578 s. :
|
|
rys., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
663/664(075.8)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
54(075.8)
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. - Indeks
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
chemia
|
|
podręcznik akademicki
|
Egz.
Data inwentaryzacji
|
Kierowanie
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
23.11.2000 | CZ | 1 | 66/68 | K.153755 |