KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20051201

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/es

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8320426553

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]

Chemia żywności :
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego.
skład, przemiany i właściwości żywności /

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 4 uaktual.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
2002.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Sikorski, Zdzisław E.
rd.

920 -ISBN [ , ]

83-204-2655-3

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

578 s. :
rys., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

663/664(075.8)

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

54(075.8)
Chemia

980 -Symbol UKD [ , ]

663/664:54](075.8)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. - Indeks

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
chemia
podręcznik akademicki

Egz.

Data inwentaryzacji Kierowanie Status udost. Sygnatura Numer inwentarzowy
23.11.2000CZ166/68K.153755