005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20050531
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mf
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8320401518
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Koj, Franciszek.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Podstawy technologii potraw /
|
|
Franciszek Koj.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-204-0151-8
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
446, [2] s. :
|
|
il. tab. wykr. ;
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. przy rozdz
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Gastronomia
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
technologia
|
|
podręcznik akademicki
|
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Kierowanie
|
Status udost.
|
K.56276 | mag nr | W | -3 |