KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20021204

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/es

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8390836688

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Arkuszyński, Czesław.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Gastronomia hotelowa :
wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi /
Czesław Arkuszyński.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Polskie Zrzeszenie Hoteli,
2001.

920 -ISBN [ , ]

83-908366-8-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

247 s. :
il. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

64
Domowe gospodarstwo. Gospodarstwo domowe

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

640.41/.42(07)
Hotelarstwo. Mieszkania do wynajęcia. Motele. Pensjonaty. Pokoje do wynajęcia

980 -Symbol UKD [ , ]

64:640.41/.42(07)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Gastronomia
podręcznik

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Hotelarstwo
podręcznik

Egz.

Sygnatura Status udost. Data inwentaryzacji Numer inwentarzowy Kierowanie
640+642125.11.2002K.143821CZ
64-325.11.2002K.143820W