005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20021204
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8390836688
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Arkuszyński, Czesław.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Gastronomia hotelowa :
|
|
wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi /
|
|
Czesław Arkuszyński.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Polskie Zrzeszenie Hoteli,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-908366-8-8
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
247 s. :
|
|
il. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
Domowe gospodarstwo. Gospodarstwo domowe
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
640.41/.42(07)
|
|
Hotelarstwo. Mieszkania do wynajęcia. Motele. Pensjonaty. Pokoje do wynajęcia
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Gastronomia
|
|
podręcznik
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Hotelarstwo
|
|
podręcznik
|
Egz.
Sygnatura
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
640+642 | 1 | 25.11.2002 | K.143821 | CZ |
64 | -3 | 25.11.2002 | K.143820 | W |