KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Gastronomia hotelowa : wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi /

wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi /
Arkuszyński, Czesław.
Czesław Arkuszyński.
Wwa :
Polskie Zrzeszenie Hoteli,
2001.
247 s. : il. ; 24 cm.
2
brak wypożyczeń
Bibliogr.
83-908366-8-8
64:640.41/.42(07)
34413 (to nie jest sygnatura)





Domowe gospodarstwo. Gospodarstwo domowe

 



Gastronomia -- podręcznik
Hotelarstwo
Gastronomia
podręcznik
Hotelarstwo -- podręcznik

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Wypożyczalnia Ogólna (K.143820)
Sygnatura 64
Miesięczne 12/08/2016 2000501438201 Zamów
Czytelnia Ogólna (K.143821)
Sygnatura 640+642
Tylko na miejscu 04/06/2012 2000501438218 -
Na miejscu
Rekord: