KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

19981103

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/mb

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8302014591

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Ostrowski, Eustachiusz.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Organizacja produkcji gastronomicznej :
Eustachiusz Ostrowski, Barbara Snaglewska, Krystyna Tarnowska.
podręcznik dla technikum /

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
1992.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Snaglewska, Barbara

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Tarnowska, Krystyna

920 -ISBN [ , ]

83-02-01459-1

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

137, [3] s., [2] k. tabl. :
rys. ;
24 cm
2 plany złoż..

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

640.43/.44(075.3)
Bary. Herbaciarnie. Kawiarnie. Restauracje. Winiarnie

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

640.2(075.3)

980 -Symbol UKD [ , ]

640.43/.44+640.2](075.3)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Gastronomia
podręcznik szkolny

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Gastronomia
organizacja pracy
podręcznik szkolny

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Gastronomia

Egz.

Data inwentaryzacji Status udost. Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura
15.10.19982CZK.130339640+642