|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
19981103
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mb
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8302014591
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Ostrowski, Eustachiusz.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Organizacja produkcji gastronomicznej :
|
|
Eustachiusz Ostrowski, Barbara Snaglewska, Krystyna Tarnowska.
|
|
podręcznik dla technikum /
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Snaglewska, Barbara
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Tarnowska, Krystyna
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-02-01459-1
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
137, [3] s., [2] k. tabl. :
|
|
rys. ;
|
|
2 plany złoż..
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
640.43/.44(075.3)
|
|
Bary. Herbaciarnie. Kawiarnie. Restauracje. Winiarnie
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
640.2(075.3)
|
980 -Symbol UKD [ , ]
|
640.43/.44+640.2](075.3)
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Gastronomia
|
|
podręcznik szkolny
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Gastronomia
|
|
organizacja pracy
|
|
podręcznik szkolny
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Gastronomia
|
Egz.
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
15.10.1998 | 2 | CZ | K.130339 | 640+642 |
|