KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Organizacja produkcji gastronomicznej : podręcznik dla technikum /

podręcznik dla technikum /
Ostrowski, Eustachiusz.
Eustachiusz Ostrowski, Barbara Snaglewska, Krystyna Tarnowska.
Wwa :
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
1992.
137, [3] s., [2] k. tabl. : rys. ; 24 cm + 2 plany złoż..
1
brak wypożyczeń
Bibliogr.
83-02-01459-1
640.43/.44+640.2](075.3)
3149 (to nie jest sygnatura)





Bary. Herbaciarnie. Kawiarnie. Restauracje. Winiarnie

 



Gastronomia -- organizacja pracy -- podręcznik szkolny
Gastronomia -- podręcznik szkolny
Gastronomia
organizacja pracy
podręcznik szkolny

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Czytelnia Ogólna (K.130339)
Sygnatura 640+642
Niedostępne 04/06/2012 2000501303394 -
Rekord: