KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20010515

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/es

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8320420288

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]

Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności :
praca zbiorowa /
pod red. Zdzisława E[dmunda] Sikorskiego ; [aut. Agnieszka Bartoszek i in.].

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
1994.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Sikorski, Zdzisław E.
rd.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Bartoszek, Agnieszka
ws.

920 -ISBN [ , ]

83-204-2028-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

543 s. :
rys., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

641
Żywność

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.2
Dieta - higiena. Dietetyka. Higiena odżywiania. Odżywianie - higiena

980 -Symbol UKD [ , ]

641:613.2

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. - Indeks

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
chemia
podręcznik akademicki

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
technologia
podręcznik akademicki

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność

Egz.

Sygnatura Numer inwentarzowy Kierowanie Data inwentaryzacji Status udost.
66/68K.119226CZ13.02.19951
cz-640/642K.121662w09.11.1995-3