005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20010515
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8320420288
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności :
|
|
praca zbiorowa /
|
|
pod red. Zdzisława E[dmunda] Sikorskiego ; [aut. Agnieszka Bartoszek i in.].
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Sikorski, Zdzisław E.
|
|
rd.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Bartoszek, Agnieszka
|
|
ws.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-204-2028-8
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
543 s. :
|
|
rys., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.2
|
|
Dieta - higiena. Dietetyka. Higiena odżywiania. Odżywianie - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. - Indeks
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
chemia
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
technologia
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność
|
Egz.
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
66/68 | K.119226 | CZ | 13.02.1995 | 1 |
cz-640/642 | K.121662 | w | 09.11.1995 | -3 |