KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa /

praca zbiorowa /
pod red. Zdzisława E[dmunda] Sikorskiego ; [aut. Agnieszka Bartoszek i in.].
Wwa :
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
1994.
543 s. : rys., wykr. ; 24 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. - Indeks
83-204-2028-8
641:613.2
17582 (to nie jest sygnatura)





Żywność

 



Żywność -- technologia -- podręcznik akademicki
technologia
Żywność
podręcznik akademicki
Żywność -- chemia -- podręcznik akademicki
chemia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Czytelnia Ogólna (K.119226)
Sygnatura 66/68
Tylko na miejscu 04/06/2012 2000501192264 -
Na miejscu
Rekord: