005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20010807
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mz
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
832042562
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Biotechnologia żywności /
|
|
pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; [aut. M. Adamczak A. Babuchowski i in.].
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Bednarski, Włodzimierz
|
|
rd.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Reps, Arnold
|
|
rd.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Adamczak, M.
|
|
au.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Babuchowski, A.
|
|
au.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-204-2562-X
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
486 s. :
|
|
rys., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
663/664(075.8)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
63(075.8)
|
|
Rolnictwo
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
579.6(075.8)
|
|
Mikrobiologia stosowana
|
980 -Symbol UKD [ , ]
|
663/664+63:579.6](075.8)
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. przy rozdz.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Biotechnologia
|
|
stosowanie
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
technologia
|
|
podręcznik akademicki
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
CZ | K.139491 | 06.08.2001 | 1 | 66/68 |
W | K.139492 | 06.08.2001 | -2 | 66 |