KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20010807

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/mz

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

832042562

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]

Biotechnologia żywności /
pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; [aut. M. Adamczak A. Babuchowski i in.].

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
2000.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Bednarski, Włodzimierz
rd.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Reps, Arnold
rd.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Adamczak, M.
au.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Babuchowski, A.
au.

920 -ISBN [ , ]

83-204-2562-X

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

486 s. :
rys., wykr. ;
25 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

663/664(075.8)

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

63(075.8)
Rolnictwo

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

579.6(075.8)
Mikrobiologia stosowana

980 -Symbol UKD [ , ]

663/664+63:579.6](075.8)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy rozdz.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Biotechnologia
stosowanie
podręcznik akademicki

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
technologia
podręcznik akademicki

Egz.

Kierowanie Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Status udost. Sygnatura
CZK.13949106.08.2001166/68
WK.13949206.08.2001-266