KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Biotechnologia żywności /

pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; [aut. M. Adamczak A. Babuchowski i in.].
Wwa :
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
2000.
486 s. : rys., wykr. ; 25 cm.
2
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.
83-204-2562-X
663/664+63:579.6](075.8)
15711 (to nie jest sygnatura)





 



Biotechnologia
Biotechnologia -- stosowanie -- podręcznik akademicki
technologia
Żywność
podręcznik akademicki
Żywność -- technologia -- podręcznik akademicki
stosowanie

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Wypożyczalnia Ogólna (K.139492)
Sygnatura 66
Krótkoterminowe 12/02/2015 2000501394927 Zamów
Czytelnia Ogólna (K.139491)
Sygnatura 66/68
Tylko na miejscu 04/06/2012 2000501394910 -
Na miejscu
Rekord: