KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20010514

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/mz

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8385746358

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Kopeć, Krystyna.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Podstawy żywienia i gastronomii hotelowej /
Krystyna Kopeć, Witold Ignatowski.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
First Business College,
1994.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Ignatowski, Witold

920 -ISBN [ , ]

83-85746-35-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

102 s. :
rys., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

64.024.1/.4

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.2
Dieta - higiena. Dietetyka. Higiena odżywiania. Odżywianie - higiena

980 -Symbol UKD [ , ]

64.024.1/.4:613.2

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Gastronomia
organizacja

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Hotelarstwo
organizacja

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Odżywianie
higiena

Egz.

Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura Data inwentaryzacji Status udost.
CZK.138779640+64202.05.20011