005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20010514
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mz
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8385746358
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Kopeć, Krystyna.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Podstawy żywienia i gastronomii hotelowej /
|
|
Krystyna Kopeć, Witold Ignatowski.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
First Business College,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Ignatowski, Witold
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-85746-35-8
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
102 s. :
|
|
rys., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
64.024.1/.4
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.2
|
|
Dieta - higiena. Dietetyka. Higiena odżywiania. Odżywianie - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Gastronomia
|
|
organizacja
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Hotelarstwo
|
|
organizacja
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Odżywianie
|
|
higiena
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
CZ | K.138779 | 640+642 | 02.05.2001 | 1 |