KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20140310124225.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/dpl

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

9788375833171

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [ , ]

Mięso :
podstawy nauki i technologii /
pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; [aut.: Leszek Adamczak et al.].

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Wydawnictwo SGGW,
2011.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]

Pisula, Andrzej
(1940- ).
Red.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]

Pospiech, Edward.
Red.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]

Adamczak, Lech.

920 -ISBN [ , ]

978-83-7583-317-1

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

519, [1] s., [8] s. tabl. kolor. :
il. ;
25 cm +
2 płyty DVD.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

637.5(075.8)

980 -Symbol UKD [ , ]

637.5(075.8)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Indeks.

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Mięso
produkcja i handel.

655 -Hasło przedmiotowe - forma [ , ]

Podręczniki akademickie.

Egz.

Status udost. Kierowanie Sygnatura Data inwentaryzacji Numer inwentarzowy
1CZ632014-03-07K.193308
-3W636/6372014-03-07K.193307