|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20140310124225.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/dpl
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9788375833171
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [ , ]
|
Mięso :
|
|
podstawy nauki i technologii /
|
|
pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; [aut.: Leszek Adamczak et al.].
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwo SGGW,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]
|
Pisula, Andrzej
|
|
(1940- ).
|
|
Red.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]
|
Pospiech, Edward.
|
|
Red.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]
|
Adamczak, Lech.
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-7583-317-1
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
519, [1] s., [8] s. tabl. kolor. :
|
|
il. ;
|
|
2 płyty DVD.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
637.5(075.8)
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Indeks.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Mięso
|
|
produkcja i handel.
|
655 -Hasło przedmiotowe - forma [ , ]
|
Podręczniki akademickie.
|
Egz.
Status udost.
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
Data inwentaryzacji
|
Numer inwentarzowy
|
1 | CZ | 63 | 2014-03-07 | K.193308 |
-3 | W | 636/637 | 2014-03-07 | K.193307 |
|