KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Mięso : podstawy nauki i technologii /

podstawy nauki i technologii /
pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; [aut.: Leszek Adamczak et al.].
Warszawa :
Wydawnictwo SGGW,
2011.
519, [1] s., [8] s. tabl. kolor. : il. ; 25 cm + + 2 płyty DVD.
2
brak wypożyczeń
Indeks.
978-83-7583-317-1
637.5(075.8)
139883 (to nie jest sygnatura)





 



Mięso -- produkcja i handel.
Mięso
Podręczniki akademickie.
produkcja i handel.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Wypożyczalnia Ogólna (K.193307)
Sygnatura 636/637
Miesięczne 09/11/2017 2000501933072 Zamów
Czytelnia Ogólna (K.193308)
Sygnatura 63
Tylko na miejscu 10/03/2014 2000501933089 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: