KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20140310114746.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/dpl

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

9788389081414

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Nierzwicki, Witold.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Jakość żywności /
Witold Nierzwicki.

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 3. uaktualnione.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Gdańsk :
Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa,
2013.

920 -ISBN [ , ]

978-83-89081-41-4

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

291 s. :
il. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664.017

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

(075.8)

980 -Symbol UKD [ , ]

664.017(075.8)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. s. 275-278. wykaz aktów prawnych s. 279-286.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,4]

Żywność
jakość

655 -Hasło przedmiotowe - forma [ ,4]

Podręczniki akademickie.

Egz.

Status udost. Data inwentaryzacji Kierowanie Sygnatura Numer inwentarzowy
12014-03-07CZ66/68K.193303