005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20140310114746.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/dpl
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9788389081414
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Nierzwicki, Witold.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Jakość żywności /
|
|
Witold Nierzwicki.
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 3. uaktualnione.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Gdańsk :
|
|
Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa,
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-89081-41-4
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
291 s. :
|
|
il. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664.017
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
(075.8)
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. 275-278. wykaz aktów prawnych s. 279-286.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,4]
|
Żywność
|
|
jakość
|
655 -Hasło przedmiotowe - forma [ ,4]
|
Podręczniki akademickie.
|
Egz.
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
1 | 2014-03-07 | CZ | 66/68 | K.193303 |