KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20010205

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/es

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8302016314

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Jargoń, Ryszard.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Organizacja i technika usług gastronomicznych :
Ryszard Jargoń.
podręcznik dla technikum /

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
1992.

920 -ISBN [ , ]

83-02-01631-4

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

319, [1] s. :
fot., rys., 2 wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

64.024.3/.4(075.3)

980 -Symbol UKD [ , ]

64.024.3/.4(075.3)

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Gastronomia
zakłady
podręcznik szkolny

Egz.

Status udost. Data inwentaryzacji Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura
112.11.1996CZK.124332640+642