|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20010205
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8302016314
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Jargoń, Ryszard.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Organizacja i technika usług gastronomicznych :
|
|
Ryszard Jargoń.
|
|
podręcznik dla technikum /
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-02-01631-4
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
319, [1] s. :
|
|
fot., rys., 2 wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
64.024.3/.4(075.3)
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Gastronomia
|
|
zakłady
|
|
podręcznik szkolny
|
Egz.
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
1 | 12.11.1996 | CZ | K.124332 | 640+642 |
|