KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20090622

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/es

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

9788320434958

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]

Podstawy technologii gastronomicznej :
praca zbiorowa /
pod red. Stanisława Zalewskiego.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
2009.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Zalewski, Stanisław
rd.
(1936-)

920 -ISBN [ , ]

978-83-204-3495-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

535, [1] s. :
fot., rys., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

641.5(075.8)
Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664(075.8)
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł

980 -Symbol UKD [ , ]

641.5+664](075.8)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. - Indeks

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Kucharstwo
podręcznik akademicki

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
technologia
podręcznik akademicki

Egz.

Status udost. Kierowanie Sygnatura Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji
1CZ66/68K.17154818.06.2009