KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa /

praca zbiorowa /
pod red. Stanisława Zalewskiego.
Wwa :
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
2009.
535, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. - Indeks
978-83-204-3495-8
641.5+664](075.8)
112572 (to nie jest sygnatura)





Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna

 



Żywność -- technologia -- podręcznik akademicki
technologia
Żywność
Kucharstwo -- podręcznik akademicki
podręcznik akademicki
Kucharstwo

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Czytelnia Ogólna (K.171548)
Sygnatura 66/68
Tylko na miejscu 05/06/2012 2000501715487 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: