005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20090227
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/iś
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9788372449375
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Czarniecka-Skubina, Ewa.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu /
|
|
Ewa Czarniecka-Skubina.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. SGGW,
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-7244-937-5
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
231, [1] s. :
|
|
il. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
640.43/.44
|
|
Bary. Herbaciarnie. Kawiarnie. Restauracje. Winiarnie
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
658.818
|
|
Klient - obsługa. Obsługa klienta
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Gastronomia
|
|
organizacja
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Obsługa klienta
|
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
K.170107 | 1 | 04.02.2009 | CZ | 640+642 |