KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20090227

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/iś

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

9788372449375

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Czarniecka-Skubina, Ewa.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu /
Ewa Czarniecka-Skubina.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. SGGW,
2008.

920 -ISBN [ , ]

978-83-7244-937-5

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

231, [1] s. :
il. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

640.43/.44
Bary. Herbaciarnie. Kawiarnie. Restauracje. Winiarnie

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

658.818
Klient - obsługa. Obsługa klienta

980 -Symbol UKD [ , ]

640.43/.44:658.818

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Gastronomia
organizacja

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Obsługa klienta

Egz.

Numer inwentarzowy Status udost. Data inwentaryzacji Kierowanie Sygnatura
K.170107104.02.2009CZ640+642