KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20000711

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/es

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

832042139

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]

Ogólna technologia żywności /
[aut.] Eugeniusz Pijanowski [i in.].

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
1996.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Pijanowski, Eugeniusz

920 -ISBN [ , ]

83-204-2139-X

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

582, [2] s. :
rys. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664(075.8)
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł

980 -Symbol UKD [ , ]

664(075.8)

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Podręcznik akademicki

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
technologia
podręcznik akademicki

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Przemysł spożywczy
produkcja
podręcznik akademicki

Egz.

Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura Data inwentaryzacji Status udost.
CZK.12492966/6807.07.19971