005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20000711
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
832042139
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Ogólna technologia żywności /
|
|
[aut.] Eugeniusz Pijanowski [i in.].
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Pijanowski, Eugeniusz
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-204-2139-X
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
582, [2] s. :
|
|
rys. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664(075.8)
|
|
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł
|
980 -Symbol UKD [ , ]
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Podręcznik akademicki
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
technologia
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Przemysł spożywczy
|
|
produkcja
|
|
podręcznik akademicki
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
CZ | K.124929 | 66/68 | 07.07.1997 | 1 |