KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20060620

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/iś

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]

Mikrobiologia żywności :
mikrobiologiczne metody badania produktów żywnościowych /
Maria Burbianka [et al.].

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 3 popr. i uzup.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Państ. Zakład Wydaw. Lekarskich,
1971.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]

Burbianka, Maria
au.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

63
Rolnictwo

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

579
Mikrobiologia

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

614.3
Artykuły spożywcze - kontrola - higiena. Kontrola sanitarna - higiena. Leki - kontrola. Nadzór sanitarny. Sanitarna kontrola - higiena

980 -Symbol UKD [ , ]

664+63:579:614.3

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Mikrobiologia

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
mikrobiologia

Egz.

Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura Status udost.
WK.34334mag nr-3