005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20060620
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/iś
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Mikrobiologia żywności :
|
|
mikrobiologiczne metody badania produktów żywnościowych /
|
|
Maria Burbianka [et al.].
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 3 popr. i uzup.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Państ. Zakład Wydaw. Lekarskich,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]
|
Burbianka, Maria
|
|
au.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664
|
|
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
Rolnictwo
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
579
|
|
Mikrobiologia
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614.3
|
|
Artykuły spożywcze - kontrola - higiena. Kontrola sanitarna - higiena. Leki - kontrola. Nadzór sanitarny. Sanitarna kontrola - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Mikrobiologia
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
mikrobiologia
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Status udost.
|
W | K.34334 | mag nr | -3 |