KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20040316

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/ag

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8320006732

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Burbianka, Maria.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Mikrobiologia żywności /
Maria Burbianka, Anna Pliszka, Halina Burzyńska.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Państ. Zakład Wydaw. Lekarskich,
1983.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Pliszka, Anna

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Burzyńska, Halina

920 -ISBN [ , ]

83-200-0673-2

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

539, [1] s. :
fot., rys. ;
25 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

63
Rolnictwo

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

579
Mikrobiologia

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

614.3
Artykuły spożywcze - kontrola - higiena. Kontrola sanitarna - higiena. Leki - kontrola. Nadzór sanitarny. Sanitarna kontrola - higiena

980 -Symbol UKD [ , ]

664+63:579:614.3

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Wyd. 4 pod hasłem: Burbianka Maria, Pliszka Anna

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy rozdz.- Indeks

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Mikrobiologia

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
mikrobiologia

Egz.

Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura Status udost.
WK.7436566-3
WK.73576mag nr-3