|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20040316
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/ag
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8320006732
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Burbianka, Maria.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Mikrobiologia żywności /
|
|
Maria Burbianka, Anna Pliszka, Halina Burzyńska.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Państ. Zakład Wydaw. Lekarskich,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Pliszka, Anna
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Burzyńska, Halina
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-200-0673-2
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
539, [1] s. :
|
|
fot., rys. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664
|
|
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
Rolnictwo
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
579
|
|
Mikrobiologia
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614.3
|
|
Artykuły spożywcze - kontrola - higiena. Kontrola sanitarna - higiena. Leki - kontrola. Nadzór sanitarny. Sanitarna kontrola - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Wyd. 4 pod hasłem: Burbianka Maria, Pliszka Anna
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. przy rozdz.- Indeks
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Mikrobiologia
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
mikrobiologia
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Status udost.
|
W | K.74365 | 66 | -3 |
W | K.73576 | mag nr | -3 |
|