|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20031209
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/ag
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8309008821
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Prost, Edmund.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Higiena mięsa :
|
|
podręcznik akademicki /
|
|
Edmund Prost.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
PWRiL,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-09-00882-1
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
479, [1] s. :
|
|
fot., rys., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614.9
|
|
Higiena weterynaryjna. Rzeźnie - higiena. Weterynaryjna higiena. Zwierzęta - higiena. Zwierzęta - transport
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
637.5
|
|
Bekoniarstwo. Drób - przetwory. Dziczyzna. Mięso. Przemysł mięsny. Przetwory z drobiu. Rzeźnictwo. Tłuszcze. Wędliny
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
619(075.8)
|
980 -Symbol UKD [ , ]
|
614.9:637.5:619(075.8)
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Mięso
|
|
higiena
|
|
podręcznik akademicki
|
Egz.
Status udost.
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
-3 | K.82175 | W | mag nr |
|