KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20031209

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/ag

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8309008821

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Prost, Edmund.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Higiena mięsa :
podręcznik akademicki /
Edmund Prost.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
PWRiL,
1985.

920 -ISBN [ , ]

83-09-00882-1

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

479, [1] s. :
fot., rys., wykr. ;
25 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

614.9
Higiena weterynaryjna. Rzeźnie - higiena. Weterynaryjna higiena. Zwierzęta - higiena. Zwierzęta - transport

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

637.5
Bekoniarstwo. Drób - przetwory. Dziczyzna. Mięso. Przemysł mięsny. Przetwory z drobiu. Rzeźnictwo. Tłuszcze. Wędliny

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

619(075.8)

980 -Symbol UKD [ , ]

614.9:637.5:619(075.8)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy rozdz. - Indeks

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Mięso
higiena
podręcznik akademicki

Egz.

Status udost. Numer inwentarzowy Kierowanie Sygnatura
-3K.82175Wmag nr