KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

19981014

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/mb

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8302066656

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Drzazga, Bohdan.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym :
część ogólna : podręcznik dla technikum /
Bohdan Drzazga.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
1997.

920 -ISBN [ , ]

83-02-06665-6

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

418, [1] s. :
rys., wykr. ;
22 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664(075.3)
Przemysł spożywczy. Spożywczy przemysł

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

542(075.3)
Chemia laboratoryjna. Krystalizacja. Laboratoria chemiczne. Laboratoryjna chemia. Preparatyka chemiczna

980 -Symbol UKD [ , ]

664:542](075.3)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. - Indeks

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Przemysł spożywczy
analiza techniczna
podręcznik szkolny

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Przemysł spożywczy
analiza laboratoryjna
podręcznik szkolny

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Analiza mikrobiologiczna
zagadnienia

Egz.

Sygnatura Data inwentaryzacji Kierowanie Status udost. Numer inwentarzowy
66/6807.10.1998CZ1K.130300