|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20020102
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mz
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Kucharz & gastronom :
|
|
vademecum /
|
|
au. Elżbieta Biller, Dorota Czerwińska, Mieczysław Dłużewski i in..
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
"Rea",
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Biller, Elżbieta
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Czerwińska, Dorota
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Dłużewski, Mieczysław
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
664, [10] s., [62] s. tab. kolor :
|
|
rys., fot ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
Domowe gospodarstwo. Gospodarstwo domowe
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641.5
|
|
Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Kucharstwo
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywienie zbiorowe
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Gastronomia
|
Egz.
Status udost.
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
Data inwentaryzacji
|
1 | CZ | 641 | K.140657 | 28.12.2001 |
|