005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20010412
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mz
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8302031836
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Reński, Antoni.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Piekarstwo :
|
|
Cz.2 /
|
|
technologia dla zsz.
|
|
Antoni Reński.
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 11.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-02-03183-6
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
256 s. :
|
|
fot., rys., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664.6(075.3)
|
|
Ciastkarstwo. Piekarstwo
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Piekarstwo
|
|
podręcznik szkolny
|
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Sygnatura
|
K.127138 | CZ | 1 | 31.10.1997 | 66/68 |