KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20010412

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/mz

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8302031836

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Reński, Antoni.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Piekarstwo :
Cz.2 /
technologia dla zsz.
Antoni Reński.

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 11.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
1995.

920 -ISBN [ , ]

83-02-03183-6

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

256 s. :
fot., rys., wykr. ;
20 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664.6(075.3)
Ciastkarstwo. Piekarstwo

980 -Symbol UKD [ , ]

664.6(075.3)

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Piekarstwo
podręcznik szkolny

Egz.

Numer inwentarzowy Kierowanie Status udost. Data inwentaryzacji Sygnatura
K.127138CZ131.10.199766/68