|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20070406
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/iś
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9788320036039
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Gertig, Henryk.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Bromatologia :
|
|
zarys nauki o żywności i żywieniu /
|
|
Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Lekarskie PZWL,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Przysławski, Juliusz
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-200-3603-9
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
464, [1] s. :
|
|
il. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.2(075.8)
|
|
Dieta - higiena. Dietetyka. Higiena odżywiania. Odżywianie - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.- Indeks
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Odżywianie
|
|
higiena
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
podręcznik akademicki
|
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Sygnatura
|
K.160853 | CZ | 1 | 05.04.2007 | 613 |
K.160854 | W | -3 | 05.04.2007 | 613 |
|