005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20060811
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/iś
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
|
francuski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Brillat-, Jean Anthelme
|
|
( 1755-1826 ).
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej /
|
|
Anthelme Brillat-Savarin.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
930.85(44)
|
|
Cywilizacja - historia. Historia cywilizacji. Historia kultury. Kultura - historia. Kultura materialna
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
392(44)
|
|
Obyczaje życia prywatnego. Obyczaje życia rodzinnego. Rodzina - zwyczaje rodzinne. Zwyczaje rodzinne. Zwyczaje życia prywatnego
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
64(44)
|
|
Domowe gospodarstwo. Gospodarstwo domowe
|
980 -Symbol UKD [ , ]
Egz.
Kierowanie
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
W | 2 | mag nr | K.14536 |