KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20060811

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/iś

041 -Język dokumentu [ , ]

polski
francuski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Brillat-, Jean Anthelme
( 1755-1826 ).

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej /
Anthelme Brillat-Savarin.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
PIW,
1973.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

930.85(44)
Cywilizacja - historia. Historia cywilizacji. Historia kultury. Kultura - historia. Kultura materialna

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

392(44)
Obyczaje życia prywatnego. Obyczaje życia rodzinnego. Rodzina - zwyczaje rodzinne. Zwyczaje rodzinne. Zwyczaje życia prywatnego

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

64(44)
Domowe gospodarstwo. Gospodarstwo domowe

980 -Symbol UKD [ , ]

930.85+392:64](44)

Egz.

Kierowanie Status udost. Sygnatura Numer inwentarzowy
W2mag nrK.14536