KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20000114

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/es

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8305130541

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Halbański, Maciej E.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Leksykon sztuki kulinarnej /
Maciej E. Halbański.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
"Książka i Wiedza",
1999.

920 -ISBN [ , ]

83-05-13054-1

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

302, [1] s. ;
25 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

641.5(03)
Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna

980 -Symbol UKD [ , ]

641.5(03)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Kucharstwo
encyklopedia

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
encyklopedia

Egz.

Status udost. Kierowanie Sygnatura Data inwentaryzacji Numer inwentarzowy
-3Wmag nr29.12.1999K.133935