005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20000114
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8305130541
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Halbański, Maciej E.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Leksykon sztuki kulinarnej /
|
|
Maciej E. Halbański.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
"Książka i Wiedza",
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-05-13054-1
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
302, [1] s. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641.5(03)
|
|
Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Kucharstwo
|
|
encyklopedia
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
encyklopedia
|
Egz.
Status udost.
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
Data inwentaryzacji
|
Numer inwentarzowy
|
-3 | W | mag nr | 29.12.1999 | K.133935 |