005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20050816
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Lemnis, Maria.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Iskier przewodnik sztuki kulinarnej /
|
|
Maria Lemnis, Henryk Vitry.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
"Iskry",
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Vitry, Henryk
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
477, [1] s. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641.5
|
|
Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Kucharstwo
|
Egz.
Status udost.
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
Data inwentaryzacji
|
Numer inwentarzowy
|
2 | W | 641 | | K.39180 |
2 | W | mag nr | 12.08.2005 | K.151325 |