005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20031103
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/ag
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8301068671
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Smoczyński, Stefan.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Chemiczne aspekty higieny żywności /
|
|
Stefan Smoczyński, Władysław Damicz, Ryszard Amarowicz.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Państ. Wydaw. Naukowe,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Damicz, Władysław
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Amarowicz, Ryszard
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-01-06867-1
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
221, [2] s. :
|
|
rys. ;
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. 217-221
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
chemia
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
higiena
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność
|
Egz.
Status udost.
|
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
-3 | W | K.86642 | mag nr |