005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
19981120
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mb
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8387340553
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Ball, Stefan.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Toksykologia żywności bez tajemnic /
|
|
Stefan Ball.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
"Medyk",
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-87340-55-3
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
144 s. :
|
|
rys. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
615.9
|
|
Toksykologia. Trucizny
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614.3
|
|
Artykuły spożywcze - kontrola - higiena. Kontrola sanitarna - higiena. Leki - kontrola. Nadzór sanitarny. Sanitarna kontrola - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Toksykologia
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
chemia
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
higiena
|
Egz.
Sygnatura
|
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
61 | CZ | K.130641 | 07.11.1998 | 1 |
mag nr | W | K.138711 | 30.04.2001 | -3 |