005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20020906
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/ms
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8320409055
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Smoczyński, Stefan.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Chemiczne skażenia żywności /
|
|
Stefan Smoczyński, Ryszard Amarowicz.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Amarowicz, Ryszard
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-204-0905-5
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
267, [1] s. :
|
|
rys., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614.3
|
|
Artykuły spożywcze - kontrola - higiena. Kontrola sanitarna - higiena. Leki - kontrola. Nadzór sanitarny. Sanitarna kontrola - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. - Indeks
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Toksykologia
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
chemia
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
higiena
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność
|
Egz.
Status udost.
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Kierowanie
|
-3 | K.100955 | mag nr | W |