|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
19981103
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mb
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
830202371
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Reński, Antoni.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Piekarstwo :
|
|
Cz.1 /
|
|
Antoni Reński.
|
|
technologia dla zsz.
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 12.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-02-02371-X
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
258, [2] s. :
|
|
fot., rys., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664.6(075.3)
|
|
Ciastkarstwo. Piekarstwo
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Piekarstwo
|
|
podręcznik szkolny
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
CZ | K.130341 | 66/68 | 15.10.1998 | 1 |
|