KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

19981103

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/mb

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

830202371

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Reński, Antoni.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Piekarstwo :
Cz.1 /
Antoni Reński.
technologia dla zsz.

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 12.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
1995.

920 -ISBN [ , ]

83-02-02371-X

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

258, [2] s. :
fot., rys., wykr. ;
21 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664.6(075.3)
Ciastkarstwo. Piekarstwo

980 -Symbol UKD [ , ]

664.6(075.3)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Piekarstwo
podręcznik szkolny

Egz.

Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura Data inwentaryzacji Status udost.
CZK.13034166/6815.10.19981