005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20020731
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/ms
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8302034517
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [ , ]
|
Flis, Krystyna.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Podstawy żywienia człowieka :
|
|
podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej /
|
|
Krystyna Flis, Wanda Konaszewska.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Konaszewska, Wanda.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-02-03451-7
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
283 s. :
|
|
rys., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
Domowe gospodarstwo. Gospodarstwo domowe
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Odżywianie
|
|
higiena
|
|
podręcznik szkolny
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
biochemia
|
|
podręcznik szkolny
|
Egz.
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Status udost.
|
64 | K.100062 | BM | -3 |
613 | K.100063 | CZ | 2 |