005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20020624
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/ms
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8320905362
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Pospieszyńska, Katarzyna.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Kuchnia chińska /
|
|
Katarzyna Pospieszyńska.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Spółdzielcze,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-209-0536-2
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
214, [2] s., [12] s. fot. kolor. ;
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
|
(Świat na Talerzu)
|
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
|
(Świat na Talerzu)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641.5(510-82)
|
|
Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Indeks
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Kucharstwo
|
|
Chiny
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Sygnatura
|
W | K.155675 | 2 | 04.04.2006 | mag nr |
W | K.102004 | -3 | | mag nr |
w | K.102003 | -3 | | 641 |