005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20020419
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8322502915
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Chmielowska, Danuta.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Obiad nad Bosforem :
|
|
kuchnia turecka /
|
|
Danuta Chmielowska.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
"Watra",
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-225-0291-5
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
182, [1] s. :
|
|
il. kolor. ;
|
|
12 x 17 cm.
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
|
(Kuchnie Różnych Narodów)
|
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
|
(Kuchnie Różnych Narodów)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641.5
|
|
Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
39(560)
|
|
Etnografia. Etnologia. Obyczaje i zwyczaje. Zwyczaje i obyczaje
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Kucharstwo
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Kultura życia codziennego
|
|
Turcja
|
Egz.
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
-3 | 11.04.2002 | K.141468 | W | mag nr |