005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20020418
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8322502516
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Tseng-, Anna.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Kolacja pod lampionami :
|
|
kuchnia chińska /
|
|
Anna Tseng-Brzozowska, Julia Pitera.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
"Watra",
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Pitera, Julia
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-225-0251-6
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
135, [1] s. :
|
|
il. kolor. ;
|
|
12 x 17 cm.
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
|
(Kuchnie Różnych Narodów)
|
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
|
(Kuchnie Różnych Narodów)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641.5
|
|
Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
39(510)
|
|
Etnografia. Etnologia. Obyczaje i zwyczaje. Zwyczaje i obyczaje
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Kucharstwo
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Kultura życia codziennego
|
|
Chiny
|
Egz.
Sygnatura
|
Kierowanie
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
Numer inwentarzowy
|
mag nr | W | 11.04.2002 | -3 | K.141434 |