005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20011004
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/ms
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Zaleski, Stanisław J.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Mikrobiologia żywności pochodzenia morskiego /
|
|
Stanisław J. Zaleski.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Gdańsk :
|
|
Wydaw. Morskie,
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
639.38
|
|
Ambra. Ikra. Tran
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
579
|
|
Mikrobiologia
|
980 -Symbol UKD [ , ]
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
K.118432 | 18.10.1994 | 1 | CZ | 63 |