KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20010823

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/mz

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8372441294

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Keller, Janusz Stanisław.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Podstawy fizjologii żywienia człowieka /
Janusz Stanisław Keller.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. SGGW,
2000.

920 -ISBN [ , ]

83-7244-129-4

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

383 s. :
il. ;
25 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

612.3.015(075.8)

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.2(075.8)
Dieta - higiena. Dietetyka. Higiena odżywiania. Odżywianie - higiena

980 -Symbol UKD [ , ]

612.3.015:613.2](075.8)

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. - Indeks

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Odżywianie
fizjologia
podręcznik akademicki

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Przemiana materii
podręcznik akademicki

Egz.

Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Sygnatura Status udost. Kierowanie
K.13965108.08.2001611/6121CZ
K.13965008.08.200161-3W