005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20010823
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/mz
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8372441294
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Keller, Janusz Stanisław.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Podstawy fizjologii żywienia człowieka /
|
|
Janusz Stanisław Keller.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. SGGW,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-7244-129-4
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
383 s. :
|
|
il. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
612.3.015(075.8)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.2(075.8)
|
|
Dieta - higiena. Dietetyka. Higiena odżywiania. Odżywianie - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
|
612.3.015:613.2](075.8)
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. - Indeks
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Odżywianie
|
|
fizjologia
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Przemiana materii
|
|
podręcznik akademicki
|
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Data inwentaryzacji
|
Sygnatura
|
Status udost.
|
Kierowanie
|
K.139651 | 08.08.2001 | 611/612 | 1 | CZ |
K.139650 | 08.08.2001 | 61 | -3 | W |