005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20010703
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
8372441901
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Higiena produkcji żywności /
|
|
pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. SGGW,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Kołożyn-Krajewska, Danuta
|
|
rd.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-7244-190-1
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
263, [1] s. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
663/664(075.8)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614.3(075.8)
|
|
Artykuły spożywcze - kontrola - higiena. Kontrola sanitarna - higiena. Leki - kontrola. Nadzór sanitarny. Sanitarna kontrola - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
|
663/664:614.3](075.8)
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
higiena
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Żywność
|
|
technologia
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność
|
Egz.
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
1 | 02.07.2001 | 66/68 | K.139445 | CZ |