KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20010703

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

mbp/es

041 -Język dokumentu [ , ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

8372441901

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]

Higiena produkcji żywności /
pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Wwa :
Wydaw. SGGW,
2001.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Kołożyn-Krajewska, Danuta
rd.

920 -ISBN [ , ]

83-7244-190-1

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

263, [1] s. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

663/664(075.8)

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

614.3(075.8)
Artykuły spożywcze - kontrola - higiena. Kontrola sanitarna - higiena. Leki - kontrola. Nadzór sanitarny. Sanitarna kontrola - higiena

980 -Symbol UKD [ , ]

663/664:614.3](075.8)

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
higiena
podręcznik akademicki

650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]

Żywność
technologia
podręcznik akademicki

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność

Egz.

Status udost. Data inwentaryzacji Sygnatura Numer inwentarzowy Kierowanie
102.07.200166/68K.139445CZ