020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
9788393652716
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
Podstawy żywienia klinicznego :
edycja czwarta /
red. nacz. Luboš Sobotka ; współred. Simon P. Allison [et al.] ; red. wyd. pol. Teresa Korta, Stanisław Kłęk, Małgorzata Łyszkowska ; [aut. Simon P. Allison et al. ; tł. Monika Brzezińska et al.].
250 -Strefa wydania [ , ]
Wyd. 2. pol., tł. z wyd. 4. oryg.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
Kraków :
Krakowskie Wydawnictwo Scientifica,
cop. 2013.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
Sobotka, Luboš
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
Allison, Simon P.
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
Korta, Teresa.
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
Kłęk, Stanisław.
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
Łyszkowska, Małgorzata.
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
Brzezińska, Monika.
Tł.
920 -ISBN [ , ]
978-83-936527-1-6
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
XXXVIII, 776 s. :
il. ;
23 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
615.874
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
613.2
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
(07)
980 -Symbol UKD [ , ]
613.2:615.874(07)
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
Dla lekarzy, dietetyków, farmaceutów, pielęgniarek i pielęgniarzy oraz dla studentów.