005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
2013062800110.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/dpl
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
830207845X
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [ , ]
|
Jargoń, Ryszard.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [ , ]
|
Obsługa konsumenta. Cz. 2 /
|
|
Ryszard Jargoń.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
|
|
cop. 2000.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-02-07845-X
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
180, [1] s. :
|
|
il. (w tym kolor.) ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
642(075.3)
|
980 -Symbol UKD [ , ]
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
|
Dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach kelner i kelner bufetowy.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Kelnerstwo.
|
655 -Hasło przedmiotowe - forma [ , ]
|
Podręczniki dla szkół zawodowych.
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
CZ | K.190012 | 640+642 | 1 | 2013-06-24 |