005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20111209
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9788320034219
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0, ]
|
Normy żywienia człowieka :
|
|
podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych /
|
|
red. nauk. Mirosław Jarosz, Barbara Bułhak-Jachymczyk.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
Wydaw. Lekarskie PZWL,
|
|
cop. 2011.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Jarosz, Mirosław
|
|
rd.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Bułhak-Jachymczyk, Barbara
|
|
rd.
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-200-3421-9
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
459, [1] s. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
612.3(075.8)
|
|
Odżywianie. Trawienie
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.2(075.8)
|
|
Dieta - higiena. Dietetyka. Higiena odżywiania. Odżywianie - higiena
|
980 -Symbol UKD [ , ]
|
612.3:613.2](075.8)
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. - Indeks
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Odżywianie
|
|
fizjologia
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Odżywianie
|
|
higiena
|
|
podręcznik akademicki
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Odżywianie
|
Egz.
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
613 | K.186590 | CZ | 13.09.2012 | 1 |
613 | K.183232 | W | 25.11.2011 | -3 |