005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20001213
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/es
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Łebkowska, Elżbieta.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Kuchnia francuska II /
|
|
Elżbieta Łebkowska, Marek Urbański ; zdj. Marek Łebkowski.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
"Ten",
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Urbański, Marek
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Łebkowski, Marek
|
|
il.
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
93, [1] s. :
|
|
fot. ;
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
|
(Encyklopedia kulinarna
|
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
|
(Encyklopedia kulinarna
|
|
5)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641.5(44)
|
|
Kucharstwo. Potrawy - przyrządzanie. Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna
|
980 -Symbol UKD [ , ]
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Kucharstwo
|
|
Francja
|
Egz.
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Kierowanie
|
2 | 29.11.2000 | K.137216 | mag nr | W |