005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20080805
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
mbp/iś
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9788372518378
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Mitura, Elżbieta.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]
|
Hotelarstwo - organizacja i technika pracy :
|
|
podręcznik /
|
|
Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Wwa :
|
|
"Difin",
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Koniuszewska, Elżbieta
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-7251-837-8
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
284, [3] s. ;
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
|
(Edukacja)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
64.024.1/.2(075.3)
|
980 -Symbol UKD [ , ]
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,9]
|
Hotelarstwo
|
|
podręcznik szkolny
|
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Sygnatura
|
K.167527 | CZ | 1 | 04.08.2008 | 640+642 |